Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG wil handelsmerk GPad voor toekomstige tablets vastleggen

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2013, 17:44 CategorieAndroid

De letter G, welke staat voor great of genius, lijkt voor LG steeds belangrijker te worden. De Koreaanse fabrikant heeft reeds de Optimus G smartphone uitgebracht en komt binnenkort met de G2. Daar blijft het echter niet bij als we kijken naar ingediende handelsmerken.

LG heeft bij de Korean Intellectual Property Office (KIPO) diverse aanvragen voor handelsmerken ingediend. Het gaat om de GPad, G Watch, G Glass, G Link, G Band en G Hub. Vooral de eerste merknaam is voor ons interessant aangezien dit aantoont dat LG mogelijk werkt aan een nieuwe tablet. De laatste poging van de Koreaanse fabrikant, de LG Optimus Pad, dateert alweer van twee jaar terug en was op zijn zachtst gezegd geen groot succes.

Dat LG het handelsmerk GPad wil vastleggen komt niet geheel uit de lucht vallen. Eind mei bevestigde het bedrijf al te werken aan een Android tablet maar was nog niks bekend over de naam, beschikbaarheid, prijs of de specificaties. De naam lijken we nu van het lijstje te kunnen afstrepen.

Wanneer LG met een nieuwe tablet komt is nog niet bekend maar mogelijk gebruikt de Koreaanse fabrikant IFA 2013, een grote elektronicabeurs die begin september van start gaat, als podium voor de presentatie van verschillende nieuwe mobiele producten. Daarnaast heeft LG een eigen persevenement gepland staan voor augustus waar in ieder geval de G2 gepresenteerd zal worden.

Via: News1

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.