Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live tv-kijken met de nieuwe Windows 8-app van KPN

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2013, 10:33 CategorieApplicaties

KPN heeft vandaag een nieuwe applicatie voor Windows 8 tablets, laptops en desktops aangekondigd waarmee gebruikers live tv kunnen kijken. De applicatie kan gratis gedownload worden in de Windows Store en is geschikt voor zowel Windows 8 als Windows RT.

Met de nieuwe Windows 8-app geeft KPN haar abonnees de mogelijkheid verschillende zender live te kijken op computers en mobiele apparaten. Deze mogelijkheid was er al voor bezitters van Android tablets en smartphones, en gebruikers van een iPad of iPhone. Daarnaast kan live tv gekeken worden via de website van de provider. Voor zowel de apps als de website geldt dat de gebruiker binnen het eigen wifi-netwerk moet zitten om van de dienst gebruik te kunnen maken.

KPN is met de lancering van de Windows 8-applicatie de eerste provider die zich voor wat betreft live tv-kijken focust op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. De applicatie van KPN kan gratis gedownload worden uit de Windows Store en is vanzelfsprekend alleen te gebruiken wanneer je beschikt over een tv- en internet-abonnement van de provider. De applicatie werkt overigens ook op tablets met Windows RT, de voor ARM-chips geoptimaliseerde versie van Windows 8.

Via: Persbericht

 • Delen:

Reacties

 1. Harold
  31 juli, 2013 om 0:48

  Werkt dit ook met een abbo van Hi??? (Is toch ook KPN???)

  • Martijn Chel
   31 juli, 2013 om 9:06

   Ja, maar Hi heft natuurlijk niks met tv en internet te maken :)

 2. Chantal
  28 maart, 2014 om 21:45

  Van mij mogen meer providers zich inzetten voor de Microsoft tablet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.