Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert Outlook Web App voor iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2013, 11:56 CategorieApplicaties

Microsoft heeft vandaag een nieuwe applicatie voor bezitters van een iPhone of iPad gelanceerd. De app gaat onder de naam Outlook Web App en biedt abonnees van Office 365 toegang tot de webversie van Outlook.

De Outlook applicatie voor iOS is alleen te gebruiken wanneer je een betaald abonnement hebt op Microsoft’s Office 365 dienst en biedt meer mogelijkheden dan de standaard webversie van Outlook. Zo kun je de applicatie ook zonder actieve internetverbinding gebruiken en veranderingen in mail of agenda laten synchroniseren zodra er weer verbinding wordt gemaakt met het internet.

Daarnaast is het mogelijk de app middels spraak te bedienen. Hierdoor kun je snel zoeken naar bijvoorbeeld contacten, een afspraak inplannen of een nieuw e-mail bericht opstellen. Qua uiterlijk is de applicatie hetzelfde design meegegeven als de Office app voor de iPhone die Microsoft onlangs lanceerde. Vanzelfsprekend is er toegang tot je mailbox, je contacten en je agenda.

De Outlook Web App voor de iPhone en iPad kan gratis gedownload worden uit de App Store.

  • Delen:

Reacties

  1. tuur
    17 juli, 2013 om 12:22

    Heel verstandig van MSFT om dit verplichtend te koppelen aan O365 abo.
    Is trouwens fantastisch product, die O365

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.