Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft OneNote voor iOS en Android krijgt update

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2013, 10:08 CategorieApplicaties

Na gisteren een grote update voor Skype uitgerold te hebben brengt Microsoft vandaag een update voor de OneNote-applicatie uit. De update is voor zowel het Android- als het iOS-platform en biedt onder meer een verbeterde opmaak.

De OneNote-applicatie voor Android en iOS is volgens Microsoft op verschillende punten verbeterd. Zo is de opmaak van de applicatie aangepast zodat notities over het algemeen en elementen als links en tabellen er op elk platform hetzelfde uitzien. Verder is het voor Android-gebruikers vanaf nu mogelijk widgets van OneNote op het homescreen te plaatsen en krijgen gebruikers van een iPad toegang tot een ribbonmenu waarmee je diverse opmaakopties kunt kiezen. Daarbij is er geen limiet meer voor het aantal notities dat met de app aangemaakt kan worden.

Microsoft geeft ook aan dat het na de update eenvoudiger moet zijn om content te delen middels onder meer Office 365, SharePoint en SkyDrive Pro. Het is zelfs mogelijk om met meerdere personen in real-time tegelijkertijd aan een notitie te werken.

De OneNote applicatie voor Android en iOS kan gratis gedownload worden in de betreffende app stores.

 • Delen:

Reacties

 1. Wim van Duijvenbode
  02 juli, 2013 om 20:50

  Na de automatische update naar de nieuwe versie op mijn iPad ben ik nu wel Onenote-bestanden kwijt. Balen zeg.

  • P. Beck
   03 juli, 2013 om 21:18

   Herkenbaar. Ook ik ben alles kwijt. Heel erg balen!

 2. Jo Geysen
  15 juli, 2013 om 8:56

  Ook bij mij is dat het geval!!! Kan je die bestanden terughalen?

  • Rein
   31 juli, 2013 om 16:11

   Ook alle bestanden kwijt en moet nu inloggen wat eerst nooit hoefde. Wie weet een oplossing??

   Dank,

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.