Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft stelt Windows 8.1 in augustus beschikbaar voor fabrikanten

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2013, 9:38 CategorieBesturingssystemen

Windows 8.1 is de eerste grote update voor Windows 8 en Windows RT, en wordt in augustus beschikbaar gesteld voor fabrikanten van pc, tablets, laptops en hybride modellen. Voor het einde van dit jaar moet de update ook voor bestaande hardware te downloaden zijn.

Microsoft maakte gisteren op haar eigen blog bekend dat Windows 8.1 in augustus klaar zal zijn en dan zo snel mogelijk richting fabrikanten zal gaan. Zij kunnen het besturingssysteem vervolgens integreren in nieuwe producten, waaronder tablets. Echter zal de update dan nog niet beschikbaar zijn voor diegenen die reeds en Windows 8 of Windows RT apparaat hebben. Hiervoor wordt voor het einde van dit jaar een update in de Windows Store geplaatst die gratis te downloaden zal zijn.

Windows 8.1 brengt verschillende vernieuwingen en verbeteringen, waaronder de mogelijkheid het beginscherm naar eigen wens aan te passen qua tegels en achtergrond, een nieuwe versie van Internet Explorer, de mogelijkheid om in de desktopinterface op te starten, ondersteuning voor hoge resolutie displays, een nieuwe Snap View functie om meerdere apps naast elkaar te draaien en de terugkeer van de Startknop. Lees verder voor een compleet overzicht van alle vernieuwingen binnen Windows 8.1.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.