Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe afbeeldingen Notion Ink Adam II tablet duiken op

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2013, 11:56 CategorieAndroid

Het is al sinds begin vorig jaar duidelijk dat Notion Ink werkt aan een opvolger van de in 2011 gelanceerde Adam tablet. De lancering lijkt steeds dichterbij te komen want in mei doken alle specificaties al op en vandaag zijn ook een aantal afbeeldingen van de tablet verschenen.

De Notion Ink Adam II moet, als we alle specificaties die tot op heden verschenen zijn mogen geloven, een uniek model worden. Zo is de tablet voorzien van twee displays; een 10.1-inch IPS lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels aan de voorzijde en een STN display met monochrome weergave aan de zijkant. Dit monochrome display is onder meer voor de weergave van notificaties en moet hierdoor de batterijduur verlengen.

Verder zou de tablet beschikken over een ARM Cortex A9-processor met een kloksnelheid van 1.5GHz, 1GB aan werkgeheugen, twee camera’s, een USB- en een HDMI-poort, een microSD-kaartlezer, wifi en Bluetooth. Het geheel zou draaien op Android 4.2 Jelly Bean met een aantal toevoegingen en aanpassingen van Notion Ink.

Notion-Ink-Adam-II-3

Bovenstaande en onderstaande afbeeldingen komen bij ontwerpbureau Behance vandaan. Hieruit kunnen we opmaken dat de tablet voorzien kan worden van verschillende accessoires, waaronder een dock, een cover en een stylus.

Wanneer de Notion Ink Adam II tablet verschijnt is nog niet bekend. Volgens de laatste geruchten ligt de prijs rond de 220 Amerikaanse dollars.

Via: Slashgear

  • Delen:

Reacties

  1. delacosa
    21 juli, 2013 om 11:24

    Wat een vieze dikke lelijke randen. Deel 1 van de Adam was een grote ramp. Dit ziet er ook uit als een ramp.

    Weg met die troep

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.