Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële Travel Cover en Premium Cover nieuwe Google Nexus 7

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2013, 10:49 CategorieAccessoires

Afgelopen woensdag presenteerde Google de nieuwe Google Nexus 7, de opvolger van de populaire 7-inch Android tablet van het bedrijf. Net als vorig jaar wordt de tablet door ASUS geproduceerd en de Taiwanese fabrikant heeft vandaag al een aantal officiële covers uitgebracht.

ASUS komt met diverse officiële accessoires voor de nieuwe Nexus 7, waaronder twee screenprotectors die volgens het bedrijf reflecties tegengaan en eenvoudiger te plaatsen zijn. Interessanter zijn echter de twee covers die ASUS lanceert.

Travel Cover nieuwe Nexus 7

De Travel Cover voor de nieuwe Google/ASUS Nexus 7 komt in verschillende opvallende kleuren en is gemaakt van een zacht materiaal waarmee de tablet beschermd wordt. Eigenlijk is het een case want de tablet wordt in de accessoire geplaatst en middels een kaft wordt ook de voorzijde beschermd. Vanzelfsprekend zijn er uitsneden voor onder meer de camera en de knoppen zodat het gebruik niet beïnvloed wordt. De prijs van de accessoire is nog niet bekend maar ligt waarschijnlijk rond de 19 euro.

Travel-Cover-Nexus-7

Premium Cover nieuwe Nexus 7

Een wat geavanceerdere cover/case is de Premium Cover voor de nieuwe Nexus 7. Deze accessoire beschikt over een zachte microfiber en duurzame polyurethaan afwerking en komt in een witte en een zwarte versie. Naast het beschermen van de tablet, op dezelfde manier als de Travel Cover, kun je deze accessoire gebruiken om de nieuwe Nexus 7 in een hoek te plaatsen. Zo kun je comfortabel en filmpje kijken of wat surfen op het internet. De verwachting is dat de Premium Cover een prijs van rond de 30 euro krijgt.

Nieuwe-Nexus-7-Premium-Cover

 

Nieuwe Nexus 7

De nieuwe Google Nexus 7 verschijnt vanaf 30 juli in de VS. Het is nog niet bekend wanneer de tablet naar Nederland komt.

  • Delen:

Reacties

  1. Martijn
    26 juli, 2013 om 13:47

    Heb op mijn originele Nexus 7 al een jaar een ‘Premium’ cover. En deze heeft een magneet in de flap zodat de Nexus automatisch aan of uit gaat. Dat zit zo te zien niet in de ASUS versie.

    Lang leve ebay :) http://goo.gl/ekUW0a

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.