Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Ziggo TV app voor de iPad krijgt mogelijkheid apparaten te beheren

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2013, 10:15 CategorieApplicaties

Gisteren maakte kabelaar Ziggo bekend een belangrijke update voor de Android-versie van de Ziggo TV applicatie uit te rollen waarmee onder meer ondersteuning voor 7-inch tablets toegevoegd werd. Vandaag is het ook de beurt aan de iOS-versie. Hoewel deze al ondersteuning voor de iPad mini had is de app wel voorzien van een aantal verbeteringen.

De Ziggo TV applicatie voor de iPad en iPhone kan net als de Android-variant gebruikt worden om live naar meer dan 160 tv-zenders te kijken, je eigen tv-gids samen te stellen, herinneringen voor programma’s in te stellen en nog veel meer. Deze app heeft vandaag een update gekregen waarmee de versie op 3.1.0 komt.

Met de update wordt het onder meer mogelijk om de geregistreerde apparaten te beheren. Tot op heden konden er namelijk vijf apparaten gebruikt worden voor de Ziggo TV dienst maar was het niet mogelijk een apparaat te vervangen of te verwijderen. Nu kun je een apparaat dat kapot of verkocht is eenvoudig verwijderen en vervangen voor een nieuw apparaat.

Verder brengt versie 3.1.0 van de app een nieuwe kolom voor de startpagina met de meest bekeken programma’s, een optie om de zendervoorkeuren aan het abonnement aan te passen, on-demand films die bij je abonnement inbegrepen zijn en diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen.

De Ziggo TV app voor de iPhone en iPad is gratis te downloaden in de Apple App Store.

  • Delen:

Reacties

  1. peter
    13 juli, 2013 om 12:40

    Wanneer komt de Ziggo tv app voor Windows 8 phone?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.