Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Productie iPad 5 en iPad mini 2 in augustus van start’

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2013, 9:55 CategorieApple

De geruchtenmolen voor wat betreft nieuwe iPad modellen van Apple draait al maanden op volle toeren. Apple laat echter zoals gebruikelijk zelf niks weten en heeft ook nog geen evenement voor de introductie van deze tablets aangekondigd. Volgens nieuwe geruchten gaat de productie van de iPad 5 en de iPad mini 2 volgende maand van start.

iPad mini 2

Volgens nieuwe geruchten die deze keer uit Taiwan komen begint Apple’s belangrijkste assemblagefabrikant Foxconn in augustus met de productie van een nieuwe iPad mini en de vijfde generatie iPad. De iPad mini 2 zou beschikken over scherpere hoeken, een zwarte behuizing en een overall dunner design. Of de tablet ook al over een retina-resolutie display zal beschikken is de vraag. Eerdere geruchten spraken over een tweede generatie met nieuwe processor voor eind 2013 en een derde generatie iPad mini mer retinadisplay voor begin 2014.

iPad 5

Wat betreft de iPad 5 komt Apple waarschijnlijk met een compleet nieuw design dat veel overeenkomsten vertoont met het design van de iPad mini. Zo moet de tablet een stuk slanker worden met dunnere bezels rondom het display. Daarnaast zou Apple de vijfde generatie voorzien van een nieuwe A7-processor. Wat betreft het display zou het Amerikaanse bedrijf nog steeds vasthouden aan de hoge retina-resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels.

iOS 7

Hoewel het wat betreft lanceerdata en specificaties zoals altijd gissen blijft totdat Apple de producten presenteert kunnen we er vanuit gaan dat de nieuwe modellen draaien op het onlangs gepresenteerde iOS 7. Voor alle nieuwe features en functies kun je terecht in ons iOS 7 overzicht en onze hands-on review van iOS 7.

Via: Slashgear

  • Delen:
Apple iPad Mini
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.