Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Provider bevestigt Android 4.3 Jelly Bean voor de Galaxy Note II

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2013, 16:11 CategorieAndroid

Nu we zo goed als zeker weten dat Google volgende week Android 4.3 Jelly Bean als nieuwe versie van het Android besturingssysteem presenteert is het natuurlijk interessant om te kijken welke toestellen de update gaan krijgen. De update voor de Samsung Galaxy Note II lijkt nu al zeker.

Er zijn de afgelopen maanden verschillende geruchten verschenen over Android 4.2 Jelly Bean voor de vorig jaar gelanceerde Galaxy Note II maar tot op heden heeft Samsung nog geen update uitgerold. Daar zit echter mogelijk een goede reden achter want volgens de Australische telecomprovider Telstra wordt Android 4.2 Jelly Bean overgeslagen en kunnen bezitters van de Galaxy Note II direct aan de slag met het nog onaangekondigde Android 4.3 Jelly Bean. Helaas wordt niet gemeld wanneer deze update uitgerold wordt.

Het is absoluut geen bevestiging maar het lijkt een logische stap van Samsung wanneer we volgende week daadwerkelijk de nieuwe Android-versie te zien krijgen. De verwachting is dat het gaat om een relatief kleine update met onder meer verbeteringen in de camera- en galerij-applicaties en ondersteuning voor Bluetooth Low Energie. Daarbij is het logisch dat fabrikanten niet aan een verouderde versie van Android blijven werken en dus meteen overstappen naar Android 4.3. Mogelijk betekent dit ook voor andere tablets, smartphones en phablets dat Android 4.2 overgeslagen wordt.

Via: TabTech

 • Delen:
Samsung Galaxy Note II
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. delacosa
  20 juli, 2013 om 11:14

  Dat is echt netjes van Samsung. Maar ze zijn wel echt veel te traag met hun firmware updates.
  Ze moeten hier echt iets aan gaan doen.

 2. Andre
  31 juli, 2013 om 0:37

  Bij de note2 waar ik ook van bezit waren mogelijk met 4.2.2 bezig , maar op het laatst ging 4.2.2 niet door dus besloten
  Ze gelijk naar 4.3 over te stappen, nu is de release datum nog
  Niet bekend , maar zo weet ik zeker dat deze uitrol zo gauw
  Mogelijk al zal komen. Handige app hierbij is Drippler
  Bij lg ben ik altijd wel weer teleurgesteld over hun updates.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.