Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 3 tablets nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2013, 15:03 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar je kunt de Samsung Galaxy Tab 3 tablets vanaf nu kopen bij verschillende Nederlandse winkels. De prijzen zijn onveranderd gebleven waardoor je 199 euro moet betalen voor de 7-inch variant, 299 euro moet betalen voor de 8-inch variant en 379 euro neer moet leggen voor de 10.1-inch Galaxy Tab 3 (10.1).

Samsung Galaxy Tab 3 tablets

Op dit moment zijn alleen de wifi-only varianten van de Galaxy Tab 3 tablets in Nederland op voorraad. De 3G- en 4G-versies kun je ergens in de komende weken kopen. Momenteel zijn de tablets ook alleen in een witte afwerking te koop. Samsung heeft reeds bruine varianten aangekondigd maar het is onduidelijk of deze modellen ook naar Nederland komen. Alle drie de tablets zijn voorzien van een nieuw design, zijn uitgerust met een recente versie van Android en beschikken over Samsung’s eigen TouchWiz interface.

Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)

De Samsung Galaxy Tab 3 (7.0) is de 7-inch tablet uit de serie en beschikt onder meer over een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.1 Jelly Bean software. Meer informatie en alle prijzen vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab 3 (7.0).

Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)

Samsung lanceert dit jaar voor het eerst ook een model met een formaat van 8-inch in de Galaxy Tab 3-serie. Deze tablet is voorzien van een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.2 Jelly Bean software. Meer informatie en alle prijzen vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab 3 (8.0).

Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)

Het grootste model uit de serie is de Galaxy Tab 3 (10.1). Deze tablet is uitgerust met een 10.1-inch display, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een dualcore Intel-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android 4.2 Jelly Bean software. Meer informatie en alle prijzen vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab 3 (10.1).

Vergelijken

Alle specificaties van de nieuwe tablets kun je vergelijken in onze Galaxy Tab 3 vergelijking. Daarnaast kun je de nieuwe modellen vergelijken met tablets van andere fabrikanten in onze tablet database.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.