Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan meerdere hoge resolutie Android tablets’

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2013, 12:51 CategorieAndroid

Vorige week lekte er via de website van Samsung al informatie uit over de mogelijke komst van een high-end Android tablet maar de kans is groot dat het niet bij één high-end model blijft.

In de User Agent Profile code van Samsung’s website werden vorige week aanwijzingen gevonden voor tablets met modelnummers SM-P900, SM-P901 en SM-P905. Kijkend naar Samsung’s verleden qua modelnummers gaat het mogelijk om één tablet die in verschillende varianten gelanceerd wordt. Naast deze modelnummers werd in de code gesproken over een hoge resolutie display van 2.560 bij 1.600 pixels, Android 4.2 Jelly Bean en een ARM-processor met een 1.4GHz kloksnelheid.

Deze week is echter in dezelfde User Agent Profile code ook informatie gespot over tablets met modelnummers SM-P600, SM-P601 en SM-P605. Ook dit lijkt één tablet die in meerdere varianten gelanceerd wordt te zijn. Uit de bijbehorende informatie kunnen we halen dat ook deze modellen beschikken over een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie, een 1.4GHz ARM-processor en Android 4.2 Jelly Bean software.  Wat betreft de processor gaat het mogelijk om een Qualcomm Snapdragon-chip of een nieuwe versie van Samsung’s eigen Exynos 5 Octa-chip.

Waarschijnlijk gaat het hier om de reeds eerder besproken Galaxy Tab 3 Plus tablets. Dit zijn de high-end modellen die momenteel nog ontbreken in de Galaxy Tab 3 line-up. De verwachting is dat Samsung de nieuwe tablets begin september tijdens IFA 2013 aan het publiek toont.

Via: Tomshardware

 • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. delacosa
  20 juli, 2013 om 21:59

  Lets hope so.. Zal erg lekker zijn exynos 5 3gb 1080p screen Galaxy 8.0.

 2. frans de groot
  21 juli, 2013 om 20:51

  Gebruik nog steeds tab 2 met nieuwe update van android .

 3. delacosa
  21 juli, 2013 om 22:59

  De huidige Galaxy tab 1 is absoluut geen concurrentie met de ipad. De hardware is ano 2011 .

  De prijs is daar in tegen te hoog voor een crappy scherm etc.

  De Nexus 10 daar in tegen was zeker qua specs een volwaardige concurrent .

  Hoop dat ze echt snel wat goeds gaan uitbrengen want tot heden is het op de originele tab en de 7.7 na echt puinhoop met veeeeeeeeeeel te laten updates

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.