‘Samsung werkt aan meerdere hoge resolutie Android tablets’

20 juli 2013 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-Galaxy-Tab-3

Vorige week lekte er via de website van Samsung al informatie uit over de mogelijke komst van een high-end Android tablet maar de kans is groot dat het niet bij één high-end model blijft.

In de User Agent Profile code van Samsung’s website werden vorige week aanwijzingen gevonden voor tablets met modelnummers SM-P900, SM-P901 en SM-P905. Kijkend naar Samsung’s verleden qua modelnummers gaat het mogelijk om één tablet die in verschillende varianten gelanceerd wordt. Naast deze modelnummers werd in de code gesproken over een hoge resolutie display van 2.560 bij 1.600 pixels, Android 4.2 Jelly Bean en een ARM-processor met een 1.4GHz kloksnelheid.

Deze week is echter in dezelfde User Agent Profile code ook informatie gespot over tablets met modelnummers SM-P600, SM-P601 en SM-P605. Ook dit lijkt één tablet die in meerdere varianten gelanceerd wordt te zijn. Uit de bijbehorende informatie kunnen we halen dat ook deze modellen beschikken over een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie, een 1.4GHz ARM-processor en Android 4.2 Jelly Bean software. Wat betreft de processor gaat het mogelijk om een Qualcomm Snapdragon-chip of een nieuwe versie van Samsung’s eigen Exynos 5 Octa-chip.

Waarschijnlijk gaat het hier om de reeds eerder besproken Galaxy Tab 3 Plus tablets. Dit zijn de high-end modellen die momenteel nog ontbreken in de Galaxy Tab 3 line-up. De verwachting is dat Samsung de nieuwe tablets begin september tijdens IFA 2013 aan het publiek toont.

Via: Tomshardware

Reacties (3)