Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Excite Pro uit voorraad te koop in Nederland voor 429 euro

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2013, 14:17 CategorieAndroid

Ze hadden eind vorige maand al in Nederland te koop moeten zijn maar de nieuwe Toshiba Excite tablets beginnen nu langzaam aan Nederland binnen te druppelen. Het eerste model dat al bij een aantal winkels te koop is, is de 10.1-inch Toshiba Excite Pro (AT10LE-A-108).

Specificaties

De Toshiba Excite-familie bestaat dit jaar uit drie modellen, allen met een formaat van 10.1-inch en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. De Pure is het basismodel met een Tegra 3-processor en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

De Pro en Write zijn de high-end modellen met een quadcore Tegra 4-processor, een hoge resolutie display en Android 4.2 Jelly Bean software. Het verschil tussen de Pro en de Write zit hem in het feit dat de Write inclusief active digitizer en stylus geleverd wordt voor tekenen en schrijven. Ook levert Toshiba een aantal apps mee die ontwikkeld zijn voor de stylus.

Meer informatie, de laagste prijzen en alle specificaties vind je op de productpagina’s via onderstaande links.

Toshiba Excite Pure specificaties en prijzen
Toshiba Excite Pro specificaties en prijzen
Toshiba Excite Write specificaties en prijzen

Toshiba Excite tablets kopen

Op dit moment bieden een aantal winkels de nieuwe modellen in de Excite-familie al aan. Zo is de Excite Pro te koop voor iets minder dan de adviesprijs van 429 euro bij onder meer de winkels in onderstaande prijsvergelijking. Bij deze winkels kan de Write inmiddels ook besteld worden maar deze is niet op voorraad.

De Excite Pure is op dit moment alleen nog te koop bij Redcoon voor de adviesprijs van 299 euro. Zodra meer winkels de tablets in het assortiment opnemen vind je de laagste prijzen op de hierboven genoemde productpagina’s.

  • Delen:
Toshiba Excite Pro
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.