Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Chrome voor Android brengt volledig scherm naar tablets

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2013, 10:25 CategorieAndroid

Afgelopen mei bracht Google versie 28 uit voor de Chrome bèta browser voor Android. Hiermee werd onder meer volledige schermweergave voor tablets toegevoegd. Vandaag wordt versie 28 uit bèta gehaald en doorgevoerd voor de standaard Chrome browser die in de Google Play Store te vinden is.

Gebruikers van de Google Chrome browser op een Android tablet of smartphone krijgen vandaag de update automatisch aangeboden. Versie 28 brengt de mogelijkheid om een website in volledig scherm weer te geven op tablets. Zodra je naar beneden scrollt op je tablet zul je de navigatiebalk automatisch zien verdwijnen. Scroll je weer naar boven dan verschijnt de balk weer.

Verder biedt de versie 28 diepere integratie met Google Translate, de populaire vertaaldienst van Google. Net als de desktopversie detecteert de app automatisch de taal van de website die je op dat moment bezoekt en stelt voor om het te vertalen voor je wanneer de taal afwijkt van je eigen taalinstellingen.

Natuurlijk zijn er ook deze keer weer een groot aantal bugfixes en snelheidsverbeteringen doorgevoerd die de algehele browse-ervaring van Chrome voor Android moeten verbeteren.

Google Chrome voor Android tablets en smartphones kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Via: Blog Google

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.