Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Ziggo TV app brengt ondersteuning voor 7-inch tablets

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2013, 12:24 CategorieAndroid

Ziggo heeft vandaag een update voor de Ziggo TV applicatie waarmee onder meer live-tv gekeken kan worden uitgebracht. Met de update wordt onder meer ondersteuning voor 7-inch Android tablets toegevoegd.

De Ziggo TV applicatie is al een tijdje beschikbaar voor gebruikers van een Android- of iOS-apparaat en maakt het mogelijk het programmaoverzicht van ruim 160 zender te bekijken, live-tv te kijken wanneer je een abonnement met tv en internet hebt, een eigen tv-gids samen te stellen, favorieten in te stellen en herinneringen aan te maken voor favoriete programma’s.

Vandaag rolt Ziggo een update voor de Android-applicatie uit waarmee deze op versie 3.1.0 komt. Met de update worden diverse verbeteringen toegevoegd waarvan de belangrijkste ondersteuning voor 7-inch tablets is. Op modellen van dit formaat wordt vanaf nu de tabletversie in plaats van de smartphoneversie geïnstalleerd. Daarnaast brengt de update een nieuwe kolom voor de startpagina met de meest bekeken programma’s, een optie om de zendervoorkeuren aan het abonnement aan te passen, on-demand films die bij je abonnement inbegrepen zijn, de mogelijkheid om geregistreerde apparaten te verwijderen en diverse bugfixes en stabiliteitsverbeteringen.

De Ziggo TV applicatie is gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

 • Delen:

Reacties

 1. Niels
  30 december, 2013 om 12:34

  Komt deze app ook nog uit voor Windows 8.1? De markt van deze tablets groeit enorm.

 2. smid
  13 januari, 2014 om 16:03

  Assus memopad fhd 10 me302c.
  De ziggo app werkt niet meer na een update naar 4.3
  Is er een oplossing?
  M.vr.groet,
  Smid

  • Martijn Chel
   13 januari, 2014 om 16:29

   Volgens mij ondersteunt Ziggo die versie nog niet dus is het wachten op een update.

   • smid
    13 januari, 2014 om 19:08

    Dank voor je antwoord. We wachten maar even af..de ziggo helpdesk heeft in elk geval geen antwoord

  • Jasper
   22 februari, 2014 om 11:38

   Is er al meer bekent? Ik loop namelijk tegen hetzelfde probleem aan. (Ook Asus me302c)
   Je kan +/- 1min TV kijken en dan loopt hij vast..
   Mvrgr,
   Jasper

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.