Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volg de lancering van de nieuwe Nexus 7 en Android 4.3 live

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2013, 17:17 CategorieAndroid

Over een uurtje is het zover, dan houdt Google in de VS een presentatie waarvan we de inhoud eigenlijk al weten. De kans is namelijk zeer groot dat Google vandaag de nieuwe Nexus 7 en Android 4.3 Jelly Bean aan het publiek toont. Je kunt de presentatie live volgen via onderstaande video.

Update: Zowel de nieuwe Google Nexus 7 als Android 4.3 Jelly Bean is inmiddels gepresenteerd.

Nieuwe Nexus 7 en Android 4.3

Tijdens Google I/O was het stil omtrent Android en nieuwe hardware dus deze presentatie levert hoogstwaarschijnlijk interessant nieuws op over beiden. De afgelopen dagen is er al veel informatie uitgelekt waardoor we eigenlijk alles al weten over de nieuwe Nexus 7 en ook al veel van de verbeteringen binnen Android 4.3 Jelly Bean voorbij hebben zien komen.

De Google Nexus 7 2 beschikt over een 7-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draait op een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor. Verder is de tablet onder meer voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microUSB-poort en Android 4.3 Jelly Bean software. Over deze software weten we nog niet alles maar waarschijnlijk zijn de verbeteringen minimaal. Zo wordt er ondersteuning voor Bluetooth Low Energy toegevoegd en is de camera-applicatie vernieuwd.

Bekijk de eerste hands-on video van de nieuwe Nexus 7 en de nieuwe features van Android 4.3 Jelly Bean die we tot op heden voorbij hebben zien komen.

Volg de presentatie live

Via onderstaande video kun je de presentatie van Google vanaf 18:00 Nederlandse tijd live volgen.

 • Delen:

Reacties

 1. Delacosa
  24 juli, 2013 om 17:18

  Ik ben al aan het aftellen ;)

 2. Delacosa
  24 juli, 2013 om 18:08

  Al 18:00 geweest nog geen beeld :(

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.