Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Website Samsung bevestigt Galaxy Tab 3 Plus met hoge resolutie display

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2013, 13:34 CategorieAndroid

Samsung heeft onlangs drie nieuwe modellen in de Galaxy Tab 3-serie gepresenteerd maar een high-end model, afgezien van de Galaxy Note-modellen, heeft de Koreaanse fabrikant nog niet gepresenteerd. Mogelijk komt daar tijdens IFA 2013 verandering in. De website van Samsung bevestigt in ieder geval het bestaan van een high-end tablet.

Sinds begin dit jaar gaan er al geruchten over een high-end tablet van Samsung welke zou gaan onder de naam Galaxy Tab 3 Plus. Dit model zou uitgerust zijn met een hoge resolutie display en een krachtige processor. Hoewel Samsung zelf nog niks officieel bekendgemaakt heeft zijn op de website van de Koreaanse fabrikant aanwijzingen gevonden voor het bestaan van deze tablet.

In de User Agent Profile code van Samsung’s website zijn toestellen met modelnummers SM-P900, SM-P901 en SM-P905 gespot. Hoewel dat op zich nog weinig zegt zien we in de code ook informatie over de processor en de resolutie van de apparaten. Zo zou de tablet beschikken over een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en een ARM-processor met een kloksnelheid van 1.4GHz. Mogelijk gaat het om Samsung’s eigen Exynos 5 Octa-processor die de fabrikant begin dit jaar aankondigde. Overige specificaties worden niet genoemd maar waarschijnlijk beschikt de tablet over een 10.1-inch display, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.3 Jelly Bean.

Naar alle waarschijnlijkheid presenteert Samsung de Galaxy Tab 3 Plus tijdens IFA 2013. Deze beurs vindt begin september plaats in Berlijn en is waarschijnlijk ook het podium voor de presentatie van de Galaxy Note III.

Via: AllaboutSamsung

 • Delen:

Reacties

 1. Delacosa
  14 juli, 2013 om 15:17

  Eindelijk hoop echt dat ze dit gaan doen want de huidige galaxy tab lijn is echt om te huilen. De nieuwe lijn is helemaal om te huilen.

 2. Jan Bos
  14 juli, 2013 om 21:13

  Mooi apparaat, nu de prijs nog

 3. wegter
  15 juni, 2016 om 8:18

  per abuis uitgeschreven voot tabletsmagazine.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.