Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke tablets krijgen een update naar Android 4.3 Jelly Bean?

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2013, 11:18 CategorieAndroid

Nu Google Android 4.3 Jelly Bean officieel gepresenteerd heeft is het natuurlijk de vraag welke tablets de update naar de nieuwste versie van het besturingssysteem krijgen. In dit artikel vind je een overzicht van de tablets waarvoor de update reeds bevestigd is door fabrikanten.

Android 4.3 Jelly Bean

Android 4.3 Jelly Bean is een relatief kleine update maar brengt wel een aantal interessante nieuwe features naar Android tablets en smartphones. Zo moet de batterijduur verlengd worden door de toevoeging van Bluetooth Smart en verbeterde locatiebepaling, en is het mogelijk beperkte gebruikersprofielen aan te maken waarover je als hoofdgebruiker meer controle hebt. Een overzicht van alle nieuwe features vind je in ons Android 4.3 Jelly Bean overzicht.

Welke tablets krijgen een update

Het is nu natuurlijk de vraag welke tablets een update naar Android 4.3 Jelly Bean kunnen verwachten. Hieronder vind je de tablets en phablets waarvoor de update door fabrikanten bevestigd is, met achter de betreffende tablet de periode waarin de update uitgerold zal worden.

Google

Sony

Zodra meer fabrikanten bekendmaken of en wanneer de update beschikbaar gesteld wordt werken we dit artikel bij.

 • Delen:

Reacties

 1. Marcel
  30 juli, 2013 om 7:32

  Vanmorgen de Android 4.3 update op mijn Nexus 10 ontvangen

 2. Ben
  11 september, 2013 om 13:44

  Hallo,
  hebben jullie al nieuws ivm een eventuele Android 4.3 upgrade voor de Asus Transformer Infinity 700 ?

  thanks

  • Martijn Chel
   11 september, 2013 om 14:55

   Nee, helaas nog niks over vernomen. We houden het in de gaten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.