Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZAGGkeys introduceert iPad mini Folio case met verlicht toetsenbord

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2013, 11:30 CategorieAccessoires

De afgelopen jaren heeft ZAGGkeys diverse accessoires voor tablets gelanceerd, waaronder ook keyboard cases voor de iPad en iPad mini. Deze week lanceert het bedrijf een nieuwe accessoire voor de iPad mini, de ZAGGkeys Folio Cover met verlicht toetsenbord.

Het Folio keyboard voor de iPad mini heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo is de accessoire maar 6.9 millimeter dik wat het één van de dunste keyboards op de markt maakt. Daarnaast is er volgens de fabrikant 30 procent meer ruimte om te typen dan op concurrerende toetsenbord wat de productiviteit en nauwkeurigheid ten goede moet komen. Het keyboard wordt middels een scharnier welke voorzien is van een magneet met de iPad verbonden. Hierdoor is het mogelijk de iPad in nagenoeg elke kijkhoek te zetten, zoals je dat met een laptopscherm kunt doen.

De Folio beschikt over een eigen batterij die volgens de fabrikant drie maanden mee moet gaan bij normaal gebruik. Deze batterij zorgt er ook voor dat het toetsenbord beschikt over achtergrondverlichting waardoor typen in het donker geen probleem moet zijn. Deze verlichting kan gewijzigd worden qua kleur en helderheid. Het toetsenbord is bovendien uitgerust met eiland-stijl toetsen die voor een goede feedback moeten zorgen.

De ZAGGkeys Folio Cover voor de iPad mini wordt in twee verschillende kleuren gelanceerd en heeft een adviesprijs van 99 euro.

Via: Tabtech

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.