Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen voor LG tablet met Snapdragon-chip gevonden

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2013, 11:57 CategorieAndroid

LG heeft reeds bevestigd te werken aan een nieuwe Android tablet maar wilde niks kwijt over de lancering of de specificaties. Vandaag is mogelijk meer informatie over de volgende poging van de Koreaanse fabrikant opgedoken.

Uit informatie van de Bluetooth Special Interest Group (SIG) kunnen we halen dat een toestel van LG onlangs een Bluetooth-certificaat gekregen heeft. Het gaat om twee modellen; de LG-V500 en LG-V507L. Waarschijnlijk is dit een wifi-only en een 4G/LTE-versie. Hoewel we qua formaat, resolutie en andere belangrijke specificaties niks uit het document op kunnen maken zien we bij de software-versie wel wat interessants staan.

Zo wordt er gesproken over ‘AP8064′ wat doet vermoeden dat de tablet draait op Qualcomm’s Snapdragon S4 Pro-processor aangezien deze over hetzelfde modelnummer beschikt. Wat betreft de naam kiest de Koreaanse fabrikant waarschijnlijk voor GPad, een handelsmerk dat eind juli bij de Korean Intellectual Property Office (KIPO) ingediend werd.

Vooralsnog blijft het echter speculeren want het Koreaanse bedrijf heeft nog niks officieel aangekondigd. Volgende maand vindt in Berlijn de IFA 2013 beurs plaats en mogelijk ziet LG dit als ideaal podium om de opvolger van de lang vergeten Optimus Pad te presenteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.