Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft korting op officiële opladers voor iPhone, iPad en iPod

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2013, 10:30 CategorieAccessoires

De afgelopen weken zijn er diverse berichten in de media verschenen over iPhone-opladers die niet veilig zouden zijn en hierdoor gebruikers kunnen verwonden. Apple heeft naar eigen zeggen veiligheid hoog in het vaandel staan en komt daarom met een actie ter promotie van officiële opladers.

Volgens Apple zijn er verschillende onofficiële usb-opladers te koop die niet goed ontworpen zijn en daardoor voor veiligheidsproblemen kunnen zorgen. Zo werd er afgelopen maand in China een vrouw geëlektrocuteerd tijdens het opladen van haar iPhone. Zij gebruikte een goedkope oplader van een onbekend merk. Om er zeker van te zijn dat je als klant een veilige en goede oplader gebruikt kun je deze met korting bij het bedrijf aanschaffen.

Van 16 augustus tot en met 18 oktober heeft Apple een actie lopen waarbij je een onofficiële usb-oplader kunt omruilen voor een officiële variant van het bedrijf zelf. Dit kan alleen bij een officiële Apple Store. Om de nieuwe lader voor de iPhone, iPad of iPod mee te krijgen moet je 10 euro bijbetalen maar dan ben je volgens Apple wel zeker van de veiligheid van de accessoire. De laders die worden ingeruild worden volgens Apple netjes gerecycled.

Via: persbericht

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    06 augustus, 2013 om 12:35

    Prima actie van Apple

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.