Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos werkt aan tweede generatie hybride 101 XS tablet

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2013, 13:37 CategorieAndroid

Hoewel we nog maar weinig geruchten over nieuwe tablets van Archos voorbij hebben zien komen is de verwachting dat het Franse bedrijf tijdens IFA 2013 een aantal nieuwe modellen presenteert. Eén van deze tablets is mogelijk de tweede generatie 101 XS.

De Archos 101 G10 XS is een hybride Android tablet die in september vorig jaar gelanceerd werd. Dit model beschikt onder meer over een 10.1-inch display, een dualcore-processor, diverse aansluitingsmogelijkheden, Android 4.1 Jelly Bean software en een bijpassend keyboard dock. De tablet is inmiddels te koop voor ruim 260 euro. Voor onze ervaringen met dit model lees je de uitgebreide Archos 101 XS review.

De website Jbmm heeft deze week de mogelijk tweede generatie 101 XS tablet van de Franse fabrikant op de website van de Amerikaanse FCC gespot. In de documenten van de organisatie wordt gesproken over modelnummer SOVAC101XS2, waarvan het laatste deel zou betekenen dat het om een nieuw model gaat.

Uit de documenten en foto’s die bij de FCC zijn opgedoken kunnen we verder weinig bijzonders halen. Qua design lijkt de tablet overeen te komen met zijn voorganger en over de specificaties wordt afgezien van een 10.1-inch display niet gesproken.

De verwachting is dat Archos diverse nieuwe tablets toont tijdens IFA 2013, een beurs die begin volgende maand van start gaat in Berlijn. Tablets Magazine is daarbij aanwezig en zal verslag doen van de lancering van nieuwe producten.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Archos 101 G10 XS
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.