Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad FHD 10 vanaf 2 september te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2013, 12:16 CategorieAndroid

Tijdens Computex 2013 in juni werd de tablet al aangekondigd en vanaf 2 september kunnen we eindelijk ook in Nederland naar de winkel voor de ASUS MeMO Pad FHD 10. Je kunt de tablet kopen voor een prijs vanaf 329 euro.

ASUS MeMO Pad FHD 10

De ASUS MeMO Pad FHD 10 is één van de meest interessante tablets die we de afgelopen weken gepresenteerd hebben zien worden. Niet alleen beschikt de tablet over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, ook is het model voorzien van een Intel Atom Z2560-processor met 2GB aan werkgeheugen.

Verder is de MeMO Pad FHD 10 uitgerust met stereo luidsprekers die aangedreven worden door de ASUS SonicMaster audio-technologie, wifi met Miracast ondersteuning, standaard gps, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, een microUSB-poort, een microHDMI-poort en twee camera’s.

ASUS-MeMO-Pad-FHD-10-2

Wat betreft de software is de tablet voorzien van Android 4.2 Jelly Bean met minimale aanpassingen vanuit ASUS. Wel levert de Taiwanese fabrikant een aantal zelf ontwikkelde apps mee, waaronder SuperNote Lite voor het maken van notities en ASUS Studio voor het bewerken van foto’s.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS MeMO Pad FHD 10 moet vanaf 2 september in de Nederlandse winkels liggen in Royal Blue, White Silk of Vivid Pink uitvoering. De 16GB wifi-only versies krijgt een prijs van 329 euro, terwijl de 32GB-versie 349 euro gaat kosten. De 32GB-versie zal in eerste instantie alleen bij de MediaMarkt en Saturn in de schappen liggen. De 16GB-versie lijkt voorlopig alleen gereserveerd voor België.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. Dirk
    16 augustus, 2013 om 15:53

    Pff, twijfel, deze of de (oude) nexus 10, iemand advies?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.