Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad FHD 10 uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2013, 13:16 CategorieAndroid

Twee weken terug liet ASUS Benelux weten dat de nieuwe MeMO Pad FHD 10 vanaf begin september in de winkels zou liggen en sinds vandaag is het mogelijk de tablet te kopen in Nederland. Het 10.1-inch model heeft een adviesprijs van 349 euro.

De ASUS MeMO Pad FHD 10 is een tablet met interessante specificaties, waaronder een 10.1-inch ips lcd display dat voorzien is van een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie. Onder de motorkap vinden we een Intel Atom Z2560-processor die samen met 2GB aan werkgeheugen voor krachtige prestaties moet zorgen. Verder is de tablet voorzien van 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, een microUSB-poort en twee camera’s.

ASUS heeft de tablet uitgerust met Android 4.2 Jelly Bean. Er is toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van apps en ASUS levert zelf een aantal apps mee voor onder meer het opslaan van media in de cloud, het bewerken van foto’s en het maken van notities. De tablet wordt in de kleuren blauw, wit en roze gelanceerd.

Sinds deze week kan de MeMO Pad FHD 10 in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 349 euro. In eerste instantie wordt de tablet alleen door Saturn en de MediaMarkt voor deze prijs aangeboden. De 16GB-versie wordt voorlopig niet in Nederland gelanceerd.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.