Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont features nieuwe MeMO Pad FHD 10 in video

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2013, 11:33 CategorieAndroid

Afgelopen juni presenteerde ASUS twee nieuwe MeMO Pad tablets in de vorm van de MeMO Pad HD 7 en de MeMO Pad FHD 10. Het 7-inch model is alweer een aantal weken te koop in Nederland, op het 10.1-inch model moeten we nog even wachten.

De MeMO Pad FHD 10 is één van de meest interessante 10.1-inch Android tablets die de afgelopen tijd gelanceerd zijn. Zo beschikt het apparaat over een ips lcd display, een hoge resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een Intel Atom-processor en 2GB aan werkgeheugen. Ook is de tablet voorzien van twee camera’s, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, usb- en hdmi-poorten, wifi met Miracast ondersteuning, Bluetooth en Android 4.2 Jelly Bean software. Daarnaast levert ASUS een aantal zelf ontwikkelde apps mee.

ASUS heeft deze week een promotievideo online gezet waarin de belangrijkste features en functies van de 10.1-inch tablet getoond worden.

ASUS Benelux heeft de MeMO Pad FHD 10 nog niet officieel aangekondigd maar in landen om ons heen verschijnt de tablet reeds in de winkel voor prijzen van 329 en 349 euro. De verwachting is dat de tablet binnen enkele weken ook in Nederland te koop is. Later wordt ook een 4G/LTE-versie verwacht welke niet beschikt over een Intel Atom-processor maar een quadcore Snapdragon-processor van Qualcomm.

Via: Eeevolution

 • Delen:
ASUS MeMO Pad FHD 10 (ME302C)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Karim
  13 augustus, 2013 om 12:13

  In het artikel staat 2gb ram en in de specs 1gb… :p

  • Martijn Chel
   13 augustus, 2013 om 12:23

   Thanks!

 2. Karim
  13 augustus, 2013 om 12:16

  Ze laten overigens wel een hele oude game zien, brothers in arm 2, van gameloft,deze game vergt ook niet zo veel van een processor dus dat zegt nog niks

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.