Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Infinity (TF701) eind november te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2013, 15:01 CategorieAndroid

Afgelopen juni presenteerde ASUS tijdens Computex 2013 de opvolger van de Transformer Pad Infinity. Het nieuwe model is uitgerust met een krachtigere processor en een hoge resolutie display. De nieuwe Transformer Infinity (TF701) moet vanaf eind november in Nederland te koop zijn en krijgt een prijs van 499 euro.

ASUS Transformer Infinity (TF701)

De nieuwe Transformer Infinity (TF701) is het nieuwe high-end model van ASUS en net als zijn voorganger voorzien van een keyboard dock waarmee het geheel tot laptop omgetoverd kan worden. ASUs heeft aangegeven dit dock op verschillende punten verbeterd te hebben.

Qua specificaties is de Transformer Infinity (TF701) rijkelijk uitgerust. De tablet beschikt over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en wordt aangestuurd door de nieuwe Tegra 4-processor van Nvidia welke een kloksnelheid van 1.9GHz heeft. Verder is het apparaat voorzien van 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, Bluetooth, een HDMI-poort en Android 4.2 Jelly Bean software.

Nieuwe-ASUS-Transformer-Infinity-TF701-2

Het dock is ook deze keer weer voorzien van een eigen accu waarmee in totaal 12 uur aan batterijduur behaald kan worden. Daarnaast beschikt het dock over een volledig QWERTY toetsenbord, een trackpad, een USB 3.0-poort en een SD-kaartlezer.

Pre-orders

Uit een pagina die door Tabletcenter.nl online is gezet blijkt dat de tablet vanaf 28 november te koop is in Nederland. Het apparaat heeft een adviesprijs van 499 euro inclusief dock en kan vanaf vandaag besteld worden.

 • Delen:
ASUS Transformer Pad TF701
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

 1. Harold
  30 augustus, 2013 om 7:13

  Mooi apparaat met goede specs en prijs. Als ze deze onder Windows 8 hadden gemaakt voor dezelfde prijs had het een knaller geweest.

 2. yoeri
  30 augustus, 2013 om 12:09

  je gebruikt het typenummer van de oude infinity voor de nieuwe infinty.
  de nieuwe met tegra 4 gaat TF501T heten namelijk. even corrigeren. is verwarrend (zie http://www.transformerforums.com/forum/new-transformer-pad-infinity-tegra-4-general-discussion/38481-new-transformer-infinity-2013-approved-through-fcc.html)

  • Martijn Chel
   30 augustus, 2013 om 12:15

   Ik heb het niet verzonnen. Volgens de winkel is dat het modelnummer. Ik kan dat alleen voorlopig maar geloven. Mogelijk dat dit nog gewijzigd wordt. Er is nog geen bevestiging vanuit ASUS.

   • Karim
    30 augustus, 2013 om 21:38

    voor zover ik weet is de oude toch echt de tf700t…? de nieuwe lijkt me dan best aannemelijk tf701t te gaan heten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.