Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS WeTransform: Eerste teaser voor IFA 2013

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2013, 12:55 CategorieHardware

We zijn het inmiddels gewend dat ASUS voor de start van grote elektronicabeurzen een aantal teasers de wereld instuurt om ons lekker te maken voor nieuwe producten. IFA 2013 gaat volgende week van start en vandaag heeft het Taiwanese bedrijf dan ook de eerste teaser gepubliceerd.

De verwachting is dat ASUS heel wat nieuwe producten presenteert tijdens IFA 2013 maar wat precies blijft de grote vraag. Uit deze afbeelding kunnen we echter halen dat ASUS in ieder geval weer met multifunctionele, ofwel convertible producten komt. De titel van de teaser is ‘WeTransform’ en in de afbeeldingen zien we een icon met een kladblok, een bureau met monitor en een dienblad met wat drank erop.

Wat kunnen we hier uithalen? Het kladblok staat waarschijnlijk voor het feit dat je met het apparaat aantekeningen kunt maken. Een meegeleverde stylus lijkt dan ook vanzelfsprekend. Het bureau met monitor laat zien dat het apparaat als dekstop gebruikt kan worden, waarschijnlijk dus met keyboard. Het dienblad is wat lastiger maar mogelijk wordt hiermee bedoeld dat het apparaat gebruikt kan worden voor ontspanning als het bekijken van media.

Wat we hier precies van moeten maken is niet duidelijk maar mogelijk komt ASUS met een apparaat dat met keyboard (dock) geleverd wordt en beschikt over een active digitizer stylus. Dit kan kan een hyrbide laptop met keyboard dock zoals de nieuwe Transformer Infinity zijn maar ook een convertible laptop zoals bijvoorbeeld de Lenovo IdeaPad Yoga. Hou Tablets Magazine in de gaten voor het laatste nieuws vanaf IFA 2013.

Update: Inmiddels is ook teaser nummer 2 gepubliceerd. In onderstaande afbeelding zien we de tekst “WeTransform your mobility” en zien we een tablet uit een soort case komen. Wat kun jij hier van maken? Wij zijn het spoor een beetje bijster.

ASUS-teaser-IFA-2

Via: Eeevolution

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.