Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bestaan LG G Pad bevestigd door Amerikaanse FCC

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2013, 11:16 CategorieAndroid

Er gaan al maanden geruchten over een nieuwe tablet van LG en de Koreaanse fabrikant bevestigde eerder dit jaar te werken aan een tablet. Vorige week doken de eerste specificaties op en vandaag is de tablet, welke gaat onder de naam G Pad, gespot bij de Amerikaanse organisatie voor draadloze communicatie.

Uit documenten van de Amerikaanse FCC kunnen we de bevestiging halen dat LG inderdaad op korte termijn met de G Pad komt. De tablet krijgt van de organisatie certificaten voor draadloze communicatie wat inhoudt dat een lancering niet lang meer op zich kan laten wachten.

Kijkend naar de afbeeldingen die bij de documenten horen beschikt de tablet over in ieder geval een koptelefoon-aansluiting, een microSD- of een SIM-gleuf, volumerockers en een aan/uit-knop. Verder kunnen we uit de documenten halen dat de LG G Pad V500 beschikt over een 8.3-inch display met waarschijnlijk een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. De overige specificaties worden niet genoemd maar waarschijnlijk draait de tablet op een Qualcomm Snapdragon 800-processor, de nieuwste mobiele chip van de Amerikaanse fabrikant, met 2GB aan werkgeheugen, optioneel 4G/LTE en Android 4.3 Jelly Bean.

Wanneer LG de G Pad officieel presenteert blijft de vraag. Vorige week verschenen er berichten dat de Koreaanse fabrikant in september 500 prototypen van de tablet wilde produceren waardoor een lancering tijdens IFA 2013 onwaarschijnlijk lijkt. Tablets Magazine is in ieder geval aanwezig tijdens IFA 2013 en zal natuurlijk ook een kijkje nemen op de stand van LG.

Via: Android Authority

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.