Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cooler Master lanceert tablethouders voor de Galaxy Note 8.0 en iPad

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2013, 10:07 CategorieAccessoires

Cooler Master heeft al diverse accessoires voor tablets in het assortiment maar brengt deze week twee nieuwe varianten op de markt; de Note 8.0 Folio voor de Samsung Galaxy Note 8.0, en de Ren voor de iPad en iPad mini.

De Note 8.0 Folio voor de Galaxy Note 8.0 is een folio/cover die we al menigmaal voorbij hebben zien komen. Deze accessoire biedt aan de ene kant bescherming voor je tablet en aan de andere kant is het mogelijk je tablet in een hoek te plaatsen voor comfortabel tikken of een filmpje kijken. De accessoire is voorzien van een carbon fiber patroon aan de buitenzijde en een beschermende microvezellaag aan de binnenzijde. Bij het openen en sluiten van de cover gaat het display automatisch aan en uit. De Note 8.0 Folio heeft een adviesprijs van 29,99 euro.

Galaxy-Note-8-folio-2

De Ren voor de iPad en iPad mini is een standaard die compleet van aluminium gemaakt is en waarin zowel een iPad mini als een 9.7-inch iPad te plaatsen is door het geheel in of uit elkaar te schuiven. De binnenzijde van de standaard is afgewerkt met rubber waardoor er geen krassen op je tablet verschijnen. Daarnaast kan de Ren in verschillende hoeken gezet worden en kun je de standaard zelfs gebruiken om je tablet op te hangen, mocht dat een wens zijn. De Ren tablethouder voor de iPad en iPad mini heeft een adviesprijs van 59,99 euro.

iPad-Ren-tablethouder

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.