Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #10

01 augustus 2013 2 Minuten 1 Reacties
Android-apps-must-have

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet.

Deze keer onder andere een app om je huis mee in te richten en snel apps te vinden.

Homestyler

Misschien herken je het wel: je staat op het punt om een nieuw huis te kopen, maar je hebt geen idee wat je met die lege kamer op de eerste verdieping aan moet. Hoe zou die kamer er uitzien met meubels? Met Homestyler van Autodesk kom je hier snel en eenvoudig achter. Je maakt een foto van de ruimte, geeft de juiste maten mee en vervolgens kun je de ruimte vullen met 3d modellen van meubels en verlichting. 

Jouw creatie kun je vervolgens delen met anderen om feedback te krijgen en je kunt ook door andere creaties bladeren voor inspiratie.

Homestyler voor Android is gratis te downloaden in de Play Store.

Krome

Dit is een hele handige app als je heel de dag achter de computer zit. Met Krome kun je jouw telefoon koppelen aan de Chrome browser en kun je de notificaties van jouw telefoon door laten zetten naar jouw computer. Zo hoef je maar één scherm in de gaten te houden in plaats van twee.

De applicatie werkt samen met een speciale extensie voor Chrome. In de app kun je zelf aangeven welke notificaties je ook graag op je beeldscherm wilt zien en dat is alles. Super handig.

Deze handige applicatie is voor €0,50 te vinden in de Play Store.

Quad Drawer

Wist je dat je stiekem best veel tijd kwijt kunt zijn met het vinden van die ene app op jouw telefoon of tablet? Quad Drawer speelt daar slim op in door bij te houden hoe snel je zonder hun app kunt zoeken en hoe snel je bent met hun app. Je bent bijna tweemaal zo snel als je Quad Drawer gebruikt.

Eigenlijk werkt de app heel simpel. Je kunt het vergelijken met het zoeken naar een contact op je telefoon Je begint de naam te typen en de app komt vanzelf naar boven. Simpel en heel handig!

Quad Drawer kost €0,75 en is uiteraard ook in de Play Store te vinden.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (1)