Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #11

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2013, 10:51 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app voor het maken van schermopnamen.

Wikipedia Mobile

Dit is de officiële Wikipedia app voor Android. Heeft Wikipedia nog verdere introductie nodig? Met deze app heb je de kennis van heel de wereld binnen handbereik. Met deze app kun je eenvoudig artikelen lezen, opslaan voor later en delen. Altijd handig om bij je te hebben. Zeker in discussies met vrienden waarbij je snel even het juiste antwoord op moet zoeken.

wikipedia

Wikipedia Mobile is gratis te downloaden in de Play Store.

SCR Screen Recorder Pro

De naam van de app verklapt eigenlijk alles al. Met de app kun je alles opnemen wat er op jouw scherm gebeurt. Standaard kun je met Android al een screenshot maken, maar met deze app kun je een screen recording maken. Erg handig als je iemand iets uit moet leggen of als je een review van een app maakt bijvoorbeeld.

Er zijn meer apps waarmee je een screen recording kunt maken, maar dit is de enige app die Tegra-devices, zoals de Nexus 7,  ondersteunt. Let wel; je tablet met hiervoor wel geroot zijn.

SCR Screen Recorder Pro kost €4,99 en is te downloaden in de Play Store.

Yarrly

Yarrly is een soort spel, maar ook weer niet. Deze app draait om memes. Je ziet ze op Facebook soms wel eens voorbij komen,die foto’s met tekst erop. Met Yarrly kun je deze memes maken, delen en je vrienden ermee laten spelen. Jouw vrienden kunnen jouw creatie verder bewerken, zodat je een verzameling van memes krijgt. Vreemd verhaal, maar het filmpje hieronder kan het veel beter uitleggen.

Download Yarrly gratis in de Play Store voor uren plezier.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.