Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #14

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2013, 13:14 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app voor het maken van je eigen kunstwerk.

Paper Artist

Met Paper Artist word jij de kunstenaar in huis. Van elke foto kun je een geweldig kunststuk maken in verschillende stijlen. Als je deze app op je tablet hebt staan waan je je de nieuwe Van Gogh.

Het is mogelijk om met Paper Artist een kunstwerk te maken van een foto in je galerij, een nieuwe foto of van een Facebookfoto. Nadat je een stijl hebt gekozen en de foto hebt bewerkt kun je jouw kunstwerk eenvoudig delen met je vrienden.

Paper Artist

Je kunt Paper Artist gratis downloaden in de Play Store.

Awoken

Ooit weleens een lucide droom gehad? Een lucide droom is een droom waarbij de dromer zich bewust is dat hij droomt. Lucide dromers beschrijven hun dromen vaak als spannend, kleurrijk en fantastisch. Sommigen beschouwen het als een spirituele ervaring en beweren dat het hun leven en hun visie op de wereld heeft veranderd.

Mensen die doelbewust lucide dromen nastreven worden ‘oneironauten’ genoemd (droomreizigers). Met de Android app Awoken kun jij ook een droomreiziger worden. 

De app Awoken kun je vinden in de Play Store en is gratis.

Antivirus

Naarmate Android tablets steeds populairder worden wordt het voor criminelen ook steeds interessanter om virussen voor deze tablets te verspreiden of persoonlijke informatie van gebruikers te achterhalen. Gelukkig is er ook voor Android tablets een gratis virusscanner. De apps biedt naast het scannen voor virussen ook de mogelijkheid de prestaties van je tablet te verbeteren en je verloren tablet terug te vinden.

AVG antivirus

Antivirus is gratis te downloaden in de Play Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Reacties

  1. Timo
    27 augustus, 2013 om 16:16

    Ik gebruik Trustgo Security als antivirus! ook echt top!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.