Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #10

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2013, 16:11 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een weer-app, een rekenmachine en een wooninspiratie-app.

Weeronline HD

Dit lijkt een standaard weer-app, maar dat is het niet. Deze app is namelijk opgebouwd uit widgets, die je zelf kan instellen. Zo ziet de app er voor iedereen anders uit. Er is voor iedere plek ter wereld keuze uit: het weer voor vandaag en morgen, de regenradar, de buienverwachting, het weekoverzicht, het geschreven weerbericht, kaarten met weer, wind en weercijfers, activiteitenweer en hooikoortsverwachting.

apps-ipad-weeronline

De regenradar kan ook motregen, hagel, bliksem en sneeuw weergeven. Zo weet je precies wat er waar valt. Weeronline HD is gratis te downloaden in de App Store.

Calculator X

Deze app is heel simpel, maar je hebt hem soms wel nodig. Op de iPhone mag dan wel een rekenmachine app zitten, op de iPad wordt er geen vooraf geïnstalleerd. De app doet alles wat je er van verwacht, reageert snel en biedt een overzichtelijke weergave van de belangrijkste functies.

apps-ipad-calculator

Calculator X is gratis te downloaden in de App Store.

RTL Woonmagazine

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting van je woonkamer, een nieuwe keuken of badkamer of naar een andere frisse kleur op de muren? Blader door meer dan duizenden foto’s van de beste ontwerpers en de mooiste producten. De app is onderverdeeld in verschillende categorieën waardoor je effectief inspiratie op kunt doen wanneer je op zoek bent naar nieuwe kleuren, stijlen en wooninrichtingen. Creëer je eigen moodboard door de inspiratiefoto’s te verzamelen in Mijn Inspiratie.

apps-ipad-woonmagazine

De RTL Woonmagazine app is gratis voor iOS en voor Android te downloaden.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.