Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #11

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2013, 15:09 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een podcast-app, een huizen-app en een nieuws-app.

Podcasts

Misschien dacht je dat Podcasts ’uit’ waren, maar ze zijn weer helemaal hip! Elke gerenommeerde website die een vorm van audio of video aanbiedt doet dat ook via Apple’s Podcasts.

Podcast-app-iPad

Via de app kan je:

  • Honderdduizenden podcasts in 40 talen beluisteren;
  • Favoriete podcasts eenvoudig sorteren;
  • Streamen of downloaden om podcasts offline te luisteren.

Podcasts is gratis te downloaden in de App Store.

Funda

Iedereen die ooit een huis heeft gekocht of een huurhuis heeft gezocht kent Funda. Va de iPad app kan je op huizen zoeken via een kaart en de huizen die dichtbij zijn. Je kan alle informatie en foto’s van een huis zien met één druk op de knop. Je kan ook uitgebreid zoeken op prijs, type, aantal kamers en oppervlakte.

Funda-app-ipad

Funda is gratis te downloaden in de App Store.

Journaal App

In deze aps zijn alle nieuwsuitzendingen van veel website’s en omroepen bij elkaar gebracht. De video’s kan je delen met vrienden en streamen naar je Apple TV. De video’s komen van de NOS, RTL, Nu.nl, Sport1, CNN en Al Jazeera English. De video’s zijn gecategoriseerd in: Binnenland, Buitenland, Sport, Economie, Politiek, Tech en het weerbericht.

Journaal-apps-iPad

De Journaal App is gratis te downloaden in de App Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.