Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #13

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2013, 13:30 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week een spelletje, een muziek-app en een educatieve-app.

Plants vs Zombies 2

Aangezien net bekend is gemaakt dat de eerste versie van het spel 25 miljoen keer gedownload is stel ik jullie voor aan Plants vs Zombies 2. In de opvolger van het populaire spel Plants vs Zombies ga je terug in de tijd om tegen onder andere Egyptische mummies te vechten. Natuurlijk is je arsenaal flink uitgebreid met nieuwe planten die op allerlei vreemde manieren de zombies uitschakelen. Tevens is er groeimiddel toegevoegd die je plant heel even een ‘burst’ geeft waardoor je snel een moeilijke zombie kan uitschakelen.

PlantsvsZombies2-apps-iPad

Hoewel de eerste versie van het spel nog geld kostte is het tweede deel gratis. Dat is mooi want er zitten geen vervelende advertenties in het spel.

Plants vs Zombies 2 is gratis te downloaden in de App Store.

iTunes Festival London 2013

Apple organiseert jaarlijks het iTunes Festival. Dat is 30 avonden gratis live muziek in september. Als je er niet bij kunt zijn in het Roundhouse in London kun je een selectie van de optredens live of voor beperkte tijd erna bekijken. Een paar van de artiesten die komen: Robin Thicke, Rizzle Kicks, Queens of the Stone Age, Naughty Boy, Kings of Leon, Kendrick Lamar, Katy Perry en Justin Timberlake.

iTunesFestival-iPad

iTunes Festival is gratis te downloaden in de App Store.

Het Menselijk Lichaam

Deze app is ideaal als je aan een kind wilt uitleggen hoe het lichaam werkt. Kinderen kunnen het skelet, spieren, zenuwstelsel, de bloedsomloop, ademhaling en spijsvertering verkennen. De app bevat een opname-functie zodat je kind vragen aan je kan stellen en je op elkaar kunt reageren. Samen leren en verkennen gaat heel gemakkelijk.

HumanBody-iPad-app

Het Menselijk Lichaam kost €2,69 en is te downloaden in de App Store.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.