Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #91

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2013, 11:54 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer de review van de nieuwe Nexus 7.

Deze week hebben we weer heel wat interessants te bespreken, met name op het gebied van reviews. We hebben namelijk dit weekend onze uitgebreide review van de nieuwe Google Nexus 7 gepubliceerd. Deze tablet is naar onze mening de beste Android tablet van dit moment. Daarnaast kijken we naar reviews van tablets van Samsung, Yarvik en Acer. Ook hebben we het over de lancering van verschillende Lenovo tablets, geruchten over een tablet van Nokia en een nieuwe dienst van Google waarmee je snel je tablet of smartphone terug kunt vinden.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.