Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EGOsketch sleeves nu ook voor nieuwe ASUS en Samsung tablets

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2013, 10:18 CategorieAccessoires

Het Nederlandse bedrijf EGOsketch biedt sinds juni vorig jaar de mogelijkheid om je eigen sleeve te ontwerpen voor een aantal Android tablets en Apple’s iPad en iPad mini. Deze week wordt het assortiment uitgebreid met sleeves voor nieuwe tablets van onder meer ASUS en Samsung.

Het was al mogelijk om een beschermhoes voor de iPad, iPad mini en diverse in 2012 gelanceerde Android tablets te bestellen. Sinds deze week is het ook mogelijk om een persoonlijke hoes voor de nieuwste generatie tablets te ontwikkelen, waaronder de;

  • Amazon Kindle Fire
  • Asus MeMo Pad Smart 10
  • Asus MeMo Pad
  • Asus Fone Pad
  • Sony Xperia Tablet S
  • Sony Xperia Tablet Z

Later deze week worden ook sleeves voor de nieuwste generatie Galaxy Tab tablets van Samsung aan het assortiment toegevoegd.

  • Samsung Galaxy Tab 3 (10.1)
  • Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
  • Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)

Via de website van EGOsketch is het mogelijk een sleeve voor je tablet compleet naar eigen wens te ontwerpen. Zo kun je logo’s toevoegen, foto’s uploaden, kleuren kiezen en teksten toevoegen. Vervolgens wordt de sleeve in Nederland bedrukt en heb je hem voor een bedrag van 49 euro, inclusief verzendkosten, binnen twee werkdagen in huis.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.