Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firefox Beta voor Android krijgt ondersteuning voor delen tabs via NFC

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2013, 10:36 CategorieAndroid

Mozilla heeft vandaag een update uitgerold voor Firefox Beta, de bètaversie van de browser voor Android. In de nieuwe versie van de app is onder meer ondersteuning voor het delen van tabs via NFC toegevoegd.

Firefox Beta is de testversie van de Firefox browser voor Android en bevat nieuwe features en functies die ook in de stabiele versie van de browser zullen verschijnen. De nieuwste versie van Firefox Beta beschikt over een aantal nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om openstaande tabs te delen met een ander apparaat middels NFC. Hiervoor moet zowel de versturende als de ontvangende smartphone of tablet over NFC beschikken.

Verder moet het eenvoudiger zijn om content te delen middels jouw favoriete applicaties, is de leeslijst vernieuwd met nieuwe lettertypen, kun je sneller content toevoegen aan de leeslijst door de Reader-knop langer ingedrukt te houden, is er een speciale nachtmodus binnen de leeslijst voor het lezen van teksten in het donker, en is er ondersteuning voor WebRTC-standaard toegevoegd. De WebRTC-standaard is een nieuwe HTML5-standaard die live communicatie via de browser mogelijk moet maken. Denk hierbij aan bellen en videochat.

Firefox Beta voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.