Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s HTC One Max met 5.9-inch display gelekt

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2013, 11:25 CategorieAndroid

Op het gebied van tablets is het al tijden stil bij HTC maar mogelijk komt het bedrijf binnenkort met een phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet. Deze week zijn de eerste afbeeldingen van wat mogelijk de HTC One Max is gespot.

HTC One Max phablet

De HTC One Max moet de concurrentie aangaan met het steeds groter wordende aanbod van phablets. Het toestel heeft een design dat veel overeenkomsten met de HTC One Mini vertoont, waaronder een plastic frame met aluminium elementen rondom het display. Aan de voorzijde zien we twee luidsprekers, een webcam en een 5.9-inch display. Het display zou worden voorzien van een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels.

Verder zou de phablet uitgerust worden met een Qualcomm Snapdragon 800-processor die over een kloksnelheid van 2.3GHz beschikt, een Adreno 330 gpu, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden.

Teaservideo

Onderstaande video is vandaag door HTC zelf gepubliceerd en plaagt al wat met de zin “Big things ahead”. De man die uit de helikopter stapt is Robert Downey Jr. Hij sloot onlangs een lucratieve deal met HTC. De verwachting is dat de HTC One Max tijdens IFA 2013 gepresenteerd wordt. Deze beurs gaat begin september van start in Berlijn.

Via: TabTech

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.