Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s tonen mogelijke behuizing nieuwe iPad en iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2013, 14:24 CategorieApple

De meeste geruchten over de komst van de nieuwe iPad en iPad mini laten we links liggen omdat ze in de meeste gevallen op niks concreets gebaseerd zijn, maar soms komt er iets interessants voorbij. Zo zouden deze week foto’s van de behuizing van de nieuwe generatie iPads opgedoken zijn.

De website FanaticFone stelt diverse foto’s van de behuizing van de volgende generatie tablets van Apple in handen te hebben gekregen. Hoewel de afbeeldingen er authentiek uitzien kunnen we niet zeggen of het ook daadwerkelijk om de nieuwe modellen gaat.

Aannemend dat wat we zien echt is, dan kunnen we uit de foto’s halen dat de behuizing van de nieuwe iPad, ook wel iPad 5 genoemd, een stuk kleiner is dan de huidige vierde generatie iPad. Volgens de website is de behuizing met een gewicht van 100 gram ook lichter. Er gaan al tijden geruchten dat Apple de vijfde generatie zou voorzien van een design dat overeenkomt met het design van de iPad mini. Dit bekent dat de tablet smallere bezels rondom het display krijgt.

iPad-5-behuizing-lek

De iPad mini lijkt qua design weinig aangepast te zijn, al heeft Apple het logo in de behuizing zelf verwerkt in plaats van het erop te printen. De opvolger van de iPad mini lijkt vooralsnog hetzelfde formaat te hebben en ook niet veel lichter te worden. Of de tablet uitgerust zal worden met een retina-display is ook nog niet duidelijk. Gisteren verschenen er geruchten die elkaar tegenspraken dus het blijft afwachten tot de officiële presentatie van Apple zelf. De nieuwste generatie tablets van Apple wordt in het najaar op de markt verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.