Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google+ app voor Android krijgt grote update

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2013, 10:16 CategorieAndroid

Google rolt deze week een grote update uit voor de Google+ applicatie voor Android tablets en smartphones. Na de update moet het onder meer eenvoudiger zijn om tussen verschillende profielen schakelen.

Na een aantal weken stilte heeft Google gisteren een belangrijke update voor de Google+ Android app aangekondigd. De nieuwste versie van de app maakt het mogelijk om eenvoudiger tussen profielen en gekoppelde pagina’s te wisselen door middels een knop in het menu de gewenste pagina of het gewenste profiel te selecteren. Hierdoor hoef je jezelf niet steeds af te melden en aan te melden. Daarnaast is de Messenger-dienst van Google verdwenen aangezien deze onlangs vervangen is voor de Hangouts-applicatie.

Ook heeft Google haar eigen Google Drive dienst geïntegreerd waardoor foto’s en andere media direct vanuit de app bekeken en gedeeld kunnen worden, is het mogelijk om meer details over je locatie te delen middels de app en te kiezen welke cirkels exact weten waar je jezelf bevindt, en is er volledige ondersteuning voor Google Apps voor bedrijven.

De update voor de Google+ Android applicatie wordt deze week uitgerold naar alle gebruikers die de app geïnstalleerd hebben. Daarnaast kan de nieuwe versie van de app gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.