Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google onderzoekt multitouch-problemen nieuwe Nexus 7

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2013, 9:55 CategorieAndroid

De lancering van de nieuwe Google Nexus 7 gaat niet zonder de nodige problemen. Eerder klaagden diverse bezitters van de nieuwe tablet al over problemen met de gps-verbinding en nu zijn er ook problemen met multitouch-bediening opgedoken.

Op de fora van Google klagen diverse gebruikers van de nieuwe Nexus 7 over het feit dat de multitouch-input soms een eigen leven gaat leiden en extra input registreert die er niet is. Niet alle gebruikers hebben er last van en volgens sommigen treedt het probleem pas na een aantal dagen gebruik op. In onderstaande video,  gemaakt door een bezitter van de tablet, wordt het multitouch-probleem getoond.

De eerder genoemde gps-problemen worden door Google reeds onderzocht en ook het multitouch-probleem is inmiddels bekend bij het bedrijf. Google zegt het Android-team erop gezet te hebben en hoopt spoedig met een oplossing te komen. Het bedrijf adviseert gebruikers momenteel de veilige modus van de tablet te gebruiken om er zo zeker van te zijn dat het probleem niet door een applicatie van derden veroorzaakt wordt. Net als met de gps-problemen is het niet bekend of dit probleem software- of hardwarematig is.

Natuurlijk hebben wij ook onze nieuwe Google Nexus 7, waarvan we onlangs een review gepubliceerd hebben, nog steeds dagelijks in gebruik. Bij dit model hebben we echter nog geen gps- of multitouch-problemen kunnen waarnemen.

Via: Androidpolice

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.