Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP SlateBook x2 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2013, 14:07 CategorieAndroid

Het aanbod van tablets met een Tegra 4-processor van Nvidia is nog niet groot maar sinds vandaag kun je ook de HP SlateBook x2 in Nederland kopen. De nieuwste tablet van HP is een zogenaamde hybride en draait op Android.

De HP SlateBook x2 kun je sinds vandaag kopen bij onder meer Tabletcenter.nl. Zij bieden de hybride tablet aan voor een prijs van 539 euro. Hiervoor krijg je het toetsenbord dock vanzelfsprekend meegeleverd. Later deze maand moeten meerdere winkels de tablet gaan aanbieden.

Qua specificaties en features is de SlateBook x2 rijkelijk uitgerust. Zo beschikt het apparaat over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en draait het geheel op een quadcore Nvidia Tegra 4-processor. Verder is de tablet voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen met maximaal 32GB uitgebreid kan worden.

HP-Slatebook-x2

Ook is de tablet voorzien van een wifi en Bluetooth. Het dock is uitgerust met een volwaardige SD-kaartlezer, een hdmi-poort, twee usb-poorten en een ingebouwde accu waarmee de batterijduur verdubbeld moet worden tot ongeveer 14 uur. Het geheel draait op het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de HP SlateBook x2.

  • Delen:
HP SlateBook x2
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.