Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo bereidt komst nieuwe Arc HD tablets voor

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2013, 11:51 CategorieAndroid

Eén van de tablets waar we dit jaar erg enthousiast over waren is de Kobo Arc, een 7-inch tablet met goede prestaties, een goed display en een aantrekkelijke prijs. De concurrentie op het gebied van 7-inch tablets wordt alsmaar groter en dus moet ook Kobo met een nieuw model komen.

De afgelopen weken is de Kobo Arc bij diverse winkels in prijs verlaagd waardoor het 7-inch model inmiddels voor een prijs tussen de 160 en 180 euro te koop is. Hieruit kunnen we opmaken dat nieuwe modellen aanstaande zijn. Dat is echter niet de enige indicatie want Kobo heeft op 27 augustus een persevenement gepland staan in New York en zal daar nieuwe producten lanceren.

Wat we precies kunnen verwachten is nog niet duidelijk maar dat de Kobo Arc een update zal krijgen lijkt zeker. Waarschijnlijk krijgt de tablet een hogere resolutie, een recentere versie van Android en een nieuwe processor. Het huidige model beschikt onder meer over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.6GHz dualcore-processor en Android 4.1 Jelly Bean software.

Daarnaast werd onlangs de Kobo Arc 10 HD in benchmarkresultaten gespot. Deze 10-inch tablet wordt waarschijnlijk uitgerust met een hoge resolutie display, een quadcore Nvidia Tegra 4-processor en Android 4.2.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

  • Delen:
Kobo Arc
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.