Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo IdeaPad Yoga 11S te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2013, 13:53 CategorieHardware

Lenovo heeft eind vorige maand in de vorm van de IdeaPad Yoga 11S een nieuwe convertible laptop/tablet aangekondigd voor de Nederlandse markt en sinds deze week kun je het apparaat kopen voor een prijs van 999 euro.

De Lenovo IdeaPad Yoga 11S is het derde lid van de Yoga-familie en eigenlijk een combinatie van de twee apparaten die reeds in de winkels liggen. Het nieuwe model heeft namelijk het formaat van de 11.6-inch IdeaPad Yoga 11 en het besturingssysteem van de 13.3-inch IdeaPad Yoga 13. Het zogenaamde convertible design is behouden waardoor je het apparaat onder meer in een tabletmodus, een kiosk-modus en een tentmodus kunt gebruiken.

De IdeaPad Yoga 11S is voorzien van een 11.6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en wordt aangestuurd door een Intel Core i5-processor in combinatie met maximaal 8GB aan werkgeheugen. Verder is de tablet voorzien van maximaal 256GB aan opslaggeheugen, USB 3.0- en USB 2.0-poorten, een SD-kaartlezer en een HDMI-poort. Het geheel draait op de volledige versie van Windows 8 en wordt geleverd met een aantal door Lenovo ontwikkelde apps en functies.

Sinds deze week kun je naar de winkel voor de Lenovo IdeaPad Yoga 11S. Het model met 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen heeft een prijs van 999 euro.

  • Delen:
Lenovo IdeaPad Yoga 11S
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.