Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo IdeaTab A1000 budgettablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2013, 16:10 CategorieAndroid

Eind vorige maand kondigde Lenovo drie nieuwe tablets voor Nederland aan; de 7-inch IdeaTab A1000 en A3000, en de 10.1-inch IdeaTab S6000. Alle drie de tablets hadden drie weken terug al te koop moeten zijn maar pas sinds deze week verschijnen de eerste modellen in de winkels.

Het eerste model dat je reeds bij een aantal winkels kunt kopen is de Lenovo IdeaTab A1000, een 7-inch budgettablet met weinig opvallende of bijzondere specificaties. De tablet beschikt over een 7-inch lcd display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dualcore-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz en 16GB aan intern opslaggeheugen. Ook is de tablet voorzien van een microSD-kaartlezer, een camera aan de voorzijde en een microUSB-poort.

De IdeaTab A1000 heeft wel één opvallende feature en dat zijn de twee relatief grote stereo speakers aan de voorzijde met Dolby Digital Plus. Lenovo zet de tablet dan ook in als mediaconsumptie-apparaat met een, volgens het bedrijf, goede audiokwaliteit.

Onder meer bij onderstaande winkels kun je de Lenovo IdeaTab A1000 kopen voor een adviesprijs van 129 euro. Meer informatie en onze eerste indruk vind je in onze IdeaTab A1000 hands-on review die we tijdens MWC 2013 maakten.

  • Delen:
Lenovo IdeaTab A1000
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.