Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG bevestigt komst G Pad tablet met teaservideo

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2013, 16:09 CategorieAndroid

Eerder vandaag verscheen informatie over de beschikbaarheid van LG’s nieuwe tablet en dook ook de eerste mogelijke foto op. Inmiddels heeft LG zelf de komst van de G Pad bevestigd middels een teaservideo.

Hoewel het al nagenoeg zeker was dat LG volgende week een nieuwe tablet presenteert heeft de Koreaanse fabrikant nu zelf officieel bevestigd dat de G Pad eraan komt. De tablet wordt in onderstaande teaservideo niet getoond maar wel wordt indirect omschreven welke functies en specificaties het apparaat zal bevatten. In de video wordt mensen op straat gevraagd wat zij van een tablet verwachten en niet geheel verrassend krijgen we antwoorden als een slank design, krachtige prestaties en optimaal gebruiksgemak te horen.

LG toont hiermee aan alle wensen en eisen van potentiële kopers te willen voldoen. Zo moet de G Pad een licht en slank design hebben, is het display qua grootte ideaal om mobiel te blijven en tegelijkertijd films te kunnen kijken, kun je het apparaat koppelen aan andere ‘smart’ apparaten in je thuisnetwerk, en kun je games spelen op het hoge resolutie display.

De specificaties worden niet bevestigd maar waarschijnlijk beschikt de G Pad over een 8.3-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, 2GB aan werkgeheugen, een Qualcomm Snapdragon 600-processor en Android 4.3 Jelly Bean als besturingssysteem. De kans is groot dat LG de tablet officieel presenteert tijdens IFA 2013 in Berlijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.