Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert draadloos Keyboard TK820 met groot touchpad

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2013, 10:28 CategorieAccessoires

Logitech breidt het aanbod toetsenborden uit met het draadloze All-in-One Keyboard TK820, een toetsenbord met een grote ingebouwde touchpad waarmee je tegelijkertijd kunt typen en swipen.

Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 beschikt over een slank design en maakt draadloos verbinding met de computer. Het unieke is echter dat het toetsenbord beschikt over een grote ingebouwde touchpad. Hiermee moet het soepeler en eenvoudiger zijn om middels touch-bewegingen (swipes) door de interface van Windows 8 en applicaties te navigeren. Na downloaden van de Logitech SetPoint-software ondersteunt het touchpad tot 13 Windows 8 multi-touch-bewegingen, waaronder het inschuiven van het Charms-menu het terughalen van openstaande apps.

Het Logitech PerfectStroke-toetsensysteem verdeelt de druk bij het typen gelijkmatig over de toetsoppervlakken. Hierdoor is typen stil en volgens de fabrikant comfortabel, zelfs als de rand van een toetsoppervlak aangeslagen wordt. Ook beschikt het toetsenbord over een kleine Logitech Unifying-ontvanger, die gebruik maakt van een geavanceerde 2.4GHz-verbinding voor een betrouwbare een draadloze verbinding. De Incurve-toetsen hebben afgeronde randen zodat gebruikers vloeiend en comfortabel kunnen typen.

De Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 is naar verwachting vanaf september beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.