Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert Ultrathin Keyboard Folio en Folio Case voor iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2013, 11:08 CategorieAccessoires

Logitech introduceert deze week twee nieuwe accessoires voor Apple’s kleinste iPad, de iPad mini. De Logitech Ultrathin Keyboard Folio en Logitech Folio Protective Case zijn volgens de fabrikant voorzien van hoogwaardige materialen en daardoor ultra-dun en zeer licht.

De twee accessoires moeten de iPad mini beschermen aan zowel de voor- als achterzijde, en de Ultrathin Keyboard Folio beschikt daarbij over een ingebouwd toetsenbord voor het comfortabel tikken van langere teksten.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de iPad mini beschikt over een Bluetooth-toetsenbord met toetsen die dankzij een speciale lay-out voor een goede type-ervaring moeten zorgen. De folio beschikt daarnaast over iOS-shortcut-toetsen zoals ‘knippen’, ‘kopiëren’ en ‘plakken’. Een volledig opgeladen accu moet volgens Logitech minimaal drie maanden meegaan. Een instant aan-uitfunctie zorgt ervoor dat de iPad mini automatisch inschakelt wanneer de folio wordt geopend en op stand-by gaat wanneer deze wordt gesloten. Hierdoor gaan zowel de batterij van het keyboard alsook de iPad mini langer mee.

Logitech-Ultrathin-Keyboard-Folio

De Logitech Folio Protective Case voor de iPad mini is geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een dunne en lichte case die bescherming biedt. De case is gemaakt van beschermende, waterafstotende materialen en bedekt zowel de voor- als de achterkant van de iPad mini. Wanneer de folio wordt open geklapt dient deze als stand waarmee de iPad mini in diverse posities kan worden gebruikt; van bijna plat tot volledig overeind.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio is in Nederland vanaf eind augustus beschikbaar voor een adviesprijs van 79,99 euro. De Logitech Folio is naar verwachting vanaf eind augustus beschikbaar voor de adviesprijs van 49,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.