Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft verlaagt prijs Touch Cover eind deze maand’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2013, 16:32 CategorieAccessoires

Nu Microsoft de prijs van beide Surface tablets de afgelopen weken flink verlaagd heeft kunnen de accessoires natuurlijk niet achterblijven. Volgens geruchten zou Microsoft eind deze maand de prijs van de Touch Cover dan ook verlagen.

Microsoft heeft vorige maand diverse prijswijzigingen doorgevoerd om de verkopen van de Surface tablets te stimuleren. Zo werd de Surface RT flink afgeprijsd naar 336 euro en is de Surface Pro inmiddels in een aantal landen al voor 100 dollar minder te koop. De twee bekende accessoires voor beide tablets, de Touch Cover en Type Cover, kosten momenteel respectievelijk 120 en 130 euro.

Volgens de website WP Central zal Microsoft eind deze maand in ieder geval de prijs van de Touch Cover verlagen naar 80 dollar (en dus euro). Deze cover beschikt over een keyboard dat in het stof van de cover verwerkt is waardoor het geheel maar een paar millimeter dun is. Daarnaast heeft Microsoft de Type Cover met een fysiek keyboard en een iets dikker design uitgebracht. Of ook dit model in prijs verlaagd wordt is niet bekend. Voor een overzicht en review van beide covers kun je terecht in onze Touch en Type Cover vergelijking.

Al deze prijsverlagingen doen natuurlijk ook vermoeden dat we binnenkort nieuwe Surface tablets met nieuwe accessoires kunnen verwachten. Hoewel Microsoft reeds bevestigd heeft te komen met nieuwe modellen is niet duidelijk wanneer de presentatie zal plaatsvinden.

  • Delen:

Reacties

  1. Ad
    24 augustus, 2013 om 8:15

    Die flauwekul van ‘aankondigingen’. Doe het gewoon!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.